side-area-logo

Sindy van Empel-van der Wijst

Sindy van Empel-van der Wijst

GEDREVEN, RESULTAATGERICHT, PRAKTISCH EN ENTHOUSIAST

Wie ben ik?

Mijn naam is Sindy van Empel-van der Wijst. Met veel plezier samen resultaten neerzetten, dat is waar ik voor sta. Na bijna 24 jaar bij de Rabobank te hebben gewerkt, in diverse functies zowel lokaal als centraal, vond ik het tijd om iets anders te gaan doen. Mijn passie ligt in het helpen van mensen binnen een bedrijf om overzicht en structuur aan te brengen daar waar dat nodig is. Plannen, regelen en vinger aan de pols houden. En verder vooral aanpakken en doen. Ik ben een organisatorische duizendpoot. Naast mijn werk heb ik een gezin en een druk sociaal leven. Het is voor mij daarom belangrijk om goed georganiseerd te zijn zodat alles op tijd geregeld is.

Hoe weet ik waarover ik het heb?

Plannen en organiseren zit in mijn bloed. Ik doe dit al mijn hele leven. Zowel in de privésfeer als tijdens mijn werk. Dit blijkt uit mijn drukke sociale leven. Ik ga graag leuke dingen doen met vrienden, ik sport regelmatig en ik vind het leuk om te netwerken. Daarnaast ben ik bestuurslid van de organisatie van de kindervakantieweek.  Ook ben ik jaren lid geweest van de Medezeggenschapsraad op de Basisschool van mijn kinderen en ik word daar ingehuurd als eventmanager.
Binnen de Rabobank heb ik veel ervaring opgedaan. Onder andere in het opzetten van een nieuwe afdeling, het coachen van medewerkers, het inrichten van nieuwe functies, het implementeren van processen en systemen en het uitvoeren van diverse projecten. Naast mijn opdrachten als ZZP’er ben ik bijna 2 jaar in dienst als secretarieel ondersteuner personeelszaken bij Buro Lima in Heeswijk-Dinther.

Waarom ik doe wat ik doe

Na een periode van onderzoek om te ontdekken waar ik nu echt energie van krijg, stuitte ik tegen het beroep van Professional Organizer. Zo ontdekte ik dat ik van mijn passie mijn beroep kon maken. Na het volgen van de opleiding Professional Organizer heb ik toen besloten mijn eigen bedrijf DoorSindy te starten.

Wat heb jij daaraan?

Door goed te organiseren en te prioriteren creëer je rust en overzicht. Slimmer werken in plaats van harder werken. Met een goede planning kun je wat meer tijd besteden aan andere taken en meer tijd doorbrengen met familie en vrienden. Hierdoor wordt het werk en leven aangenamer.

Wat kan ik voor jou betekenen? Bekijk hier het aanbod.

IK WERK EENVOUDIG, DOELGERICHT, ZONDER OORDEEL, PRAKTISCH, MET ENTHOUSIASME EN OPRECHTE AANDACHT.